Főtt, párolt ez meg az, sült husival
Avagy teszteljük, hogy mi ízlik, mi kevésbé, mi nem
Bettinánk ekkor kb 2-3 napig igazából semmit nem akart enni és már herótom volt attól, hogy legalább két tök másmilyen kaját csináljak neki, lehetőleg ne olyat, amit messziről kerül... Szóval belenéztem a kiskertembe, meg a kamrába. Így lett egy kis főtt krumpli, aztán egy csirkemellből cafatokat vagdaltam és teavajon pillanatok alatt átsütöttem. A megmaradt vajzsiradékon kevés vízzel felöntve pároltam néhány ehető méretű répát és cukkinit, és a kamrában találtam csicseriborsó konzervet, amit leszűrtem és mivel ez már kész termék, a párolósokhoz tettem, amikor a répa is puha volt már az utolsó pár percben. A cukkinit már ekkor kiszedtem, mert az nagyon gyorsan kész. Mivel ez most a'la nature készült, csak sót és a teavajat használtam fűszernek.
Osztatlan sikert a csicseri okozott, amint ez látható is a képen, villa mentesen kapkodta befelé, amig el nem vesztette a kezdeti érdeklődését.
Jut eszembe, hogy tanul meg harapni az ember? Addig oké, hogy a kekszet, kölesgolyót elharapgálja, de ha a szendvicset nem kockázom fel, hogyan tudná megenni, ha nem harap? :)
Interaktívvá kéne tenni ezt az oldalt...
