Lencsefőzelék

Jéééé, ez lehet finom is! :)

Ez már az én adagom... Pedig mennyire utáltam a lencsét... Eddig...

Tényleg meghasonultam magammal, egészen ízlenek azok a dolgok, amiket kicsinek utáltam. Spenót... lencse... eddig mindig az jutott róluk eszembe, hogy fúúúúj meg blöööö! Erre tessék, alig bírok leállni, ha megkóstolom, mert hát a gyerek miatt mindent meg kell kóstolni!!! :D

Konzerv lencse - nincs macera, nincs áztatás és pikipáki kész van! Aki gluténérzékeny, Bonduelle-t használ, vagy olvas, olvas, olvas.

Egy vöröshagymát jól összeaprítok, üvegesre párolom, mehet rá a lencse, én nyomtam rá sót, egy pici fokhagymakrémet (Univer) és mivel maradt meg előző napról főtt krumpli, estéről virsli, ezekkel prímán lehet gazdagítani. Mivel a konzervből nekem nem kell a lötty, sztem nincs jó íze, forrónak mondható vízzel öntöttem fel, és én utólag rizsliszttel 3-4 alkalommal egy tenyerem segítségével behintem, amíg nem látom, hogy főzelékes az állaga. Megspékeltem egy ek. tejföllel, hogy jobban csússzon, pár perc, ritty-rotty és kész is.

Borzalmas, hogy finom!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el