Rántott patiszon

Képzeljétek el, hogy haza értek munkából holt fáradtan és a kanapén a tv előtt vár egy ilyen tálca! Hát igen, nálunk ilyen bűnözések folynak. Én kovi ubival ettem! :)
Volt két nagynak nem mondható, de picinek se, olyan öklömnél azért jóval nagyobb csillagtököm, alias patiszonom. Jelenleg még a szomszédból, köszi Magdi néni! :) Szenvedni kell a meghámozásával, mert a csillagocskás része elég borzalmas. Aki erre kitalált már vmi csodakütyüt, jelentkezzen! Ha kevésbé bírod a strapát, hamar megvagy vele, mert lenyesed a csillagocskákat, de ha bírod, próbáld meg a formája szerint megszabadítani tőle a héját. A közepét egy teáskanállal kimagoztam, az nem finom. Megkóstoltam nyersen, amúgy úgy sem rossz, pedig nem vagyok egy nagy tökös. Ehh... :) A kirántáshoz használtam forró olajat, serpenyőben, aztán először lisztet (esetemben rizslisztet), 4-5 tojást és zsemlemorzsát (gm). Besóztam a lisztet és a jól összekevert tojásba is raktam picit. Hogy ne legyen túl snassz, a panírt úgy csináltam, hogy: liszt-tojás-liszt-tojás-morzsa és uzsgyi a forró olajba. Pikkpakk megvan, aztán csak lesed, hogy fogy. Jó étvágyat!
Ez a kovi ubi vmi nagyon jó lett, pedig azóta esik az eső. Mégis kész lett 3 nap alatt odakint. Kíváncsiak vagytok, hogy csináltam kenyér nélkül? :D