Sült csirke tésztasalátával

Van néhány kifilézett csirkecafatom a mélyhűtőben. Ez a csirke felsőcombija.
Olvasztott vajon (teavaj) a besózott husit megpirítom, közben szurkálok a husiba néhány tű rozmaringot - ha nincs, anélkül is fincsi lesz - és fedő alatt pár perc alatt lepirul és jól átsül. Mivel vastagabb a husi, ezért a fedő mindenképp kell, hogy sehol ne maradjon nyers.
Kiskagyló tésztát főztem ki, lecsepegtettem. Egy pritamin/kaliforniai paprikából néhány nagy cikket levágtam és jól apróra vágtam, néhány kanál tejfölt besóztam, hozzáadtam a paprikát, amitől kicsit édeskés lett és jól elkevertem. A fincsi tésztát a tejfölös masszával összekevertem és kicsit megmelegítettem, hogy passzoljon a frissen sült husihoz. Kb. fél óra alatt kész, friss, meleg és fincsi! A képen két ebéd adag látható Bettinámnak, ette is mint kacsa a nokedlit! :)
Jó étvágyat!