Krumplileves sült csirkecombbal


Átlagos ebéd ötletek közt olvashatjátok a habart krumplilevesemet, amiből Mancikámnak kivettem egy merőkanállal, kevés levessel, gondoltam, így jobban csúszik és a paradicsommal is el kezdünk ismerkedni. Nyersen még nem igazán eszi a Lelkem, de ez nagyon ízlett neki.
A kifilézett csirkecombot pár erős boxütéssel lapítottam, nagyon nem akartam kiteríteni, így szaftosabb marad. Besóztam és kapott egy kis petrezselyemzöldet, majd forró olajon kisütöttem. Mikor mindkét oldala pirult, kivettem, óvatosan apróbb részekre vágtam és visszadobtam még sülni, hogy biztosan megsüljön a belseje is! A combbal amúgy is vigyázni kell, mert vastag hús, ha nem figyelünk, nem sül át jól. Babának pedig olyat nem jó adni...
Az eredményt láthatjátok a második képen, sírtam! Rég evett már úgy, hogy nem fél óráig tart, közben énekelek, hülyéskedek, repcsit utánzok, én is eszem, hátha ellesi, hogy most neki is kéne, stb. szóval, mindent megevett. Természetesen juti csoki (egy fél macskanyelv) jár és háztartási kekszet is szívesen majszol, főleg a tv előtt a kanapén, mint a felnőttek.
Inni is remekül iszunk már pohárból, ha a végén járunk, Anyu már bátor és odaadja a kezébe a poharat, a fülét meg tudja fogni és nagy büszkén, örülve kortyolja az utolsó cseppeket. És ha végez, nagy sóhajjal jelzi, hogy fincsi volt Anyu, köszi! Sírok... ;) :)